Luni - Sâmbătă 0731 839 411 / 0234 570 575
office@esthetiquebc.ro

Servicii de coafor

Importanţa părului în complexul de elemente care constituie stilul unei persoane,
a fost deseori afirmat.

O coafură potrivită poate fi privită ca o încununare glorioasă a personalităţii unei persoane. Ea poate conferi confort psihic şi încredere în sine, condiţii absolut necesare în societatea zilelor noastre.

La Esthetique Beauty Center puteţi găsi întotdeauna un sfat profesionist cu privire la definirea imaginii proprii sau la schimbările totale de look. Noi imaginăm şi vedem în înfăţişarea persoanei lucruri pe care un ochi obişnuit nu le-ar putea sesiza.

Înainte de crearea unei noi imagini evaluăm stilul de viaţă al persoanei, forma corpului, trăsăturile fizionomiei, tipul părului şi luăm în considerare timpul pe care aceasta este dispus să-l învestească în înfăţişarea sa.

De fiecare dată încercăm şi de cele mai multe ori reuşim să scoatem la iveală ce e mai bun din strălucirea unei persoane.

Stiliştii noştri realizează o gamă largă de lucrări, de la tunsori simple, coafuri naturale şi de ocazie, lucrări speciale pentru petreceri, până la coafuri de mireasă. Pasiunea lor pentru păr este exprimată şi prin folosirea celor mai moderne tehnici de colorare şi a celor mai bune produse profesionale cum ar fi L’Oréal Professionnel şi gama de lux Kerastase.

servicii-imagine1

Orice femeie visează la un păr lung şi sănătos care să curgă în valuri pe umeri.

Pentru cele pe care părul natural nu le ajută, Esthetique pune la dispoziţie noile procedee de extensie a părului. Toate acestea sunt realizate cu un înalt grad de profesionalism şi garantează un succes deplin.

Servicii de cosmetică

Nu suntem niciodată prea tineri sau prea bătrâni ca să avem grijă de pielea noastră.

Datorită expunerii mărite, pielea feţei este cea mai sensibilă piele a corpului nostru având nevoie de o atenţie specială pentru a rămâne frumoasă, sănătoasă şi tânără. 

servicii-imagine3

Secretul unui aspect veşnic tânăr este reintegrarea armonioasă în natură.

Tocmai de aceea Esthetique Beauty Center vă oferă o gamă de produse elaborate pe bază de extracte naturale în laboratoarele de renume Guinot.

Esthetique vă pune la dispoziţie o gamă completă de servicii personalizate de îngrijire facială: tratamente hidratante, tratamente antirid, măşti cu colagen, uleiuri esenţiale, tratamente de curăţarea tenului.

Fiecare dintre aceste proceduri sunt precedate de o analiză riguroasă a tenului, urmând ca pe baza acesteia să se stabilească variantele de tratament.

La Esthetique înţelegem machiajul ca pe o formă de artă, una în care creativitatea şi imaginaţia poate descoperi şi potenţa frumuseţea unei persoane.

Realizăm machiaje în funcţie de momentul zilei, pentru diferite ocazii precum şi machiaje profesionale, ţinând cont de trăsăturile feţei şi de tipul tenului şi folosind produse de cea mai bună calitate.

Manichiură - pedichiură

Micile retuşuri ar putea părea simple, dar întotdeauna detaliile dau o imagine perfectă.

Manichiuriştii de la Esthetique pot scoate ce e mai bun din unghiile dumneavoastră naturale şi în acelaşi timp pot duce la perfecţiune tehnicile de aplicare a unghiilor false cu gel sau porţelan. Manichiura poate fi clasică, french, iar picturile cu diferite aplicaţii dau un aspect cât mai spectaculos.

Pentru îngrijirea unghiilor oferim o gamă completă de proceduri, începând cu tratamentele aplicate unghiilor deteriorate şi sfârşind cu manichiura caldă. Puteţi alege un tratament standard dar şi unul complementar pentru mâini şi picioare care constă în împachetări cu parafină, urmate de masajul cu creme specifice.

Află prețurile serviciilor noastre
de înfrumusețare!

GDPR

WhatsApp chat